«Να παλεύουμε κόντρα σε όλους»!

«Να παλεύουμε κόντρα σε όλους»!

Νίκος Αθανασίου
«Να παλεύουμε κόντρα σε όλους»!

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την ικανοποίηση του στους «πράσινους» για την νίκη στα Χανιά και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει της πρεμιέρας του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός... απέδρασε από τα Χανιά με το «τρίποντο» σε ένα παιχνίδι, όπου εκτός από τον Πλατανιά, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έπρεπε να ξεπεράσουν το εμπόδιο και των αποφάσεων του επόπτη Τσολάκη. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ικανοποιημένος από το μαχητικό πνεύμα των παικτών του ενώ παράλληλα ζήτησε βελτίωση και σοβαρότητα την Τετάρτη στον Βόλο για να ξεκινήσει το Κύπελλο θετικά για την ομάδα.

«Μπράβο για την νίκη κόντρα στον Πλατανιά. Έτσι πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος και κόντρα σε όλους. Κανείς δεν θα μας χαριστεί, δεν το θέλουμε κιόλας. Ήταν μία σημαντική νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιώσουμε τα λάθη που ξανακάναμε» είπε αρχικά μεταξύ άλλων ο «Ολλανδός» και συνέχισε:

«Κοιτάμε μπροστά, πλέον. Έχουμε την Τετάρτη το παιχνίδι του Κυπέλλου στον Βόλο με τον Ολυμπιακό. Θέλω σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Να ξεκινήσουμε καλά για να μην... τρέχουμε στην συνέχεια και έχουμε προβλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα