Στα... πιτς ο Μέντες!

Στα... πιτς ο Μέντες!

Νίκος Αθανασίου
Στα... πιτς ο Μέντες!

bet365

Ο Νταβίντ Μέντες τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και χάνει τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τα Χανιά, επέστρεψε στις νίκες αλλά ο Γιάννης Αναστασίου... έχασε τον Νταβίντ Μέντες για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος που είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», υπέστη μια μυική ρήξη στην γάμπα του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 4-5 ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τα παιχνίδια με τις ομάδες του Βόλου. Τον Ολυμπιακό και την Νίκη.

Από κει και πέρα, όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Σπυρόπουλος και Μπεργκ συνέχισαν και σήμερα το πρόγραμμά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα