Ζέκα: «Είμαι πολύ περήφανος»

Ζέκα: «Είμαι πολύ περήφανος»

Gazzetta team
Ζέκα: «Είμαι πολύ περήφανος»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Χανιά, τονίζοντας πως είναι περήφανος για την ανατροπή που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να αγωνιστείς εδώ. Αρχίσαμε καλά, όμως με όλα τα αποτελέσματα που είχαμε στο παρελθόν, ανοιχτήκαμε λίγο και δεχθήκαμε το γκολ. Όμως η ομάδα ποτέ δεν τα παρατάει και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή της μπάλας και αυτή τη φορά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Όταν έρχονται έτσι τα πράγματα, τότε μπορείς να κερδίσεις και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Κάναμε τα πάντα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ότι οι Πράσινοι σε άλλο ένα ματς «πλήρωσαν» τα λάθη τους στην άμυνα: «Όταν κάνουμε ένα λάθος, τότε δεχόμαστε γκολ, ενώ όταν οι αντίπαλοι μας κάνουν λάθη δεν σκοράρουμε. Αυτό έγινε και πέρυσι, το αλλάξαμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε και την εφετινή σεζόν. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ σύμφωνα με την ποιότητα μας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε και καλύτερα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Να βελτιωθεί όλη η ομάδα».

Για το γκολ που σημείωσε μετά από καιρό: «Ήταν κάτι όμορφο. Το πιο σημαντικό ήταν ότι βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει, γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Αισθάνομαι χαρούμενος για το γκολ, όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε».

Για το που αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε: «Αφιέρωσα το γκολ στη σύζυγο μου, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και ήταν η κατάλληλη στιγμή για να της αφιερώσω το γκολ».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο: «Πέρυσι πήραμε τον τίτλο και ήταν πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε, όμως πηγαίνουμε βήμα- βήμα, γιατί γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια, ενώ έχουμε πολλούς αγώνες σε αυτόν τον μήνα. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Πάντως πηγαίνουμε στο Βόλο για να κερδίσουμε και να πάρουμε βαθμούς, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα