Ιντσάγκι: «Δεν σχολιάζω τον Μπερλουσκόνι»

Ιντσάγκι: «Δεν σχολιάζω τον Μπερλουσκόνι»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ιντσάγκι: «Δεν σχολιάζω τον Μπερλουσκόνι»

bet365

Η ήττα από την Γιουβέντους έφερε τα πρώτα παράπονα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον Φίλιπο Ιντσάγκι, ο οποίος πάντως ασχολείται με την δουλειά του και μόνο.

Φεύγοντας από το «Σαν Σίρο» το βράδυ του Σαββάτου, μετά το 0-1 από την Γιούβε, ο Μπερλουσκόνι άκουσε οπαδούς της Μίλαν να του λένε να πάει πιο συχνά στο Μιλανέλο, για να απαντήσει: «Και όταν πάω δεν κάνουν αυτά που τους λέω...». Η ατάκα ερμηνεύτηκε από τα ιταλικά ΜΜΕ σαν μπηχτή του «Καβαλιέρε» για την εμφάνιση των Ροσονέρι κόντρα στους Μπιανκονέρι αλλά ο Ιντσάγκι δεν έδειξε να αγχώνεται.

«Μίλησα με τον Μπερλουσκόνι πριν λίγο και μου μετέδωσε την δύναμη του, την θέληση του, το πάθος του. Δεν υπάρχουν προβλήματα και όσα είπε χθες, όπως πάντα, δεν τα σχολιάζω» ήταν το σχόλιο του Ιντσάγκι για την ατάκα του προέδρου και στη συνέχεια επανήλθε στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την Γιουβέντους: «Ηθελα να χαρίσω αυτή τη νίκη στον πρόεδρο και στους φανταστικούς οπαδούς μας. Η Γιουβέντους, όμως, είναι μια μηχανή, έχει ως στόχο το Champions League, δεν έχει δεχθεί γκολ από τις 28 Απριλίου, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά μέχρι και 20 λεπτά πριν τη λήξη ήμασταν στο 0-0. Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε μακριά από αυτούς αλλά τώρα θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια στα αποτελέσματά μας και να ωριμάσουμε κι άλλο».

Για να δοθεί συνέχεια στα αποτελέσματα, όπως θέλει ο Ιντσάγκι, θα πρέπει η Μίλαν να φύγει από την Τοσκάνη με νίκη επί της Εμπολι το βράδυ της Τρίτης -στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Serie A- με τον τεχνικό των Ροσονέρι να τονίζει ότι «η Εμπολι είναι μια καλή ομάδα, που δεν άξιζε να χάσει από την Ρόμα. Είμαστε έτοιμοι για το ματς. Αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι και αύριο το πρωί θα ξέρω την κατάσταση όλων. Γενικά, πάντως, όταν έχεις τρία ματς σε μία εβδομάδα πρέπει να δεις όλους τους παίκτες σου και να επιλέξεις τους πιο φρέσκους. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ματς αύριο».

Σε αυτή την προσπάθεια της, η Μίλαν υπολογίζει και στους Φερνάντο Τόρες και Μάρκο Φαν Χίνκελ, για τους οποίους ο Ιντσάγκι είπε ότι είναι έτοιμοι και στο τέλος έκανε ένα σχόλιο και για την ανάθεση του τελικού του Champions League για το 2016 στο Μιλάνο: «Ελπίζουμε να είναι ένας καλός οιωνός για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε εκεί. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να βελτιωθούμε και να μην χάσουμε τίποτα από όσα έχουμε μάθει ως τώρα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα