Πρώτη αποστολή για Φορτούνη

Πρώτη αποστολή για Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη αποστολή για Φορτούνη

bet365

Με αρκετούς πιτσιρικάδες, νέα πρόσωπα αλλά και για πρώτη φορά τον Φορτούνη στελέχωσε την 18άδα για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ο Μίτσελ.

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα (Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00), πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πρόκειται για το πρώτο φετινό ματς στον θεσμό για τους Πειραιώτες, που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με το ματς με τους Πατρινούς. Οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, κατοχής και σωστής κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ παράλληλα έκαναν και δίτερμα σε χώρο ίσο με τα τρία τέταρτα του γηπέδου.

Αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των γνωστών (Ντοσεβί και Σαλίνο) δεν υπάρχουν. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν ο Μανιάτης με τον Μαζουάκου, ενώ ο Μίτσελ πήρε πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή για την Πάτρα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Φορτούνης μπαίνει για πρώτη φορά αποστολή και ενώ προορίζεται και για βασικός.

Αναλυτικά η 18άδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Ντινγκά, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος και Βούρος. Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν την Τρίτη για την πρωτεύουσα της Αχαΐας, ενώ όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν κανονικά (στις 10:00 στο Ρέντη).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα