Επιστροφή στο Ηράκλειο και προπόνηση για Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή στο Ηράκλειο και προπόνηση για Εργοτέλη

bet365

Η αποστολή του Εργοτέλη επέστρεψε στο Ηράκλειο και οι Κρητικοί έκαναν προπόνηση, με την οποία έστρεψαν την προσοχή τους στο ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τους πρώτους βαθμούς του πανηγύρισε ο Εργοτέλης στον Βόλο απέναντι στη Νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου επέστρεψαν στη βάση τους με το «τρίποντο» και ελπίζουν σε ακόμα ένα στο ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την Τετάρτη (24/9).

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και οι Κρητικοί έκαναν προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν χθες και ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια κατοχής της μπάλας σε περιορισμένο χώρο για τους υπόλοιπους.

Από αυτές απουσίαζαν οι Καζναφέρης, Άλαν και Χαντί, οι οποίοι έκαναν θεραπεία, με τον τελευταίο να κάνει και τρέξιμο. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (23/9) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα