Χλωρός: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ»

Gazzetta team
Χλωρός: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ»

bet365

Ο Γιάννης Χλώρός μίλησε για τη φάση του fair play κόντρα στον Ηλυσιακό, τονίζοντας πως πρώτο του μέλημα ήταν να δει την κατάσταση του συναδέλφου και όχι να βάλει το γκολ...

Σε μια κίνηση που δεν έχουμε ξαναδει προχώρησε ο Γιάννης Χλωρός στο ματς της Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό. Ο έμπειρος φορ μίλησε για τη φάση αυτή, όπου αστόχησε επειδή ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν στο έδαφος, τονίζοντας πως δεν το σκέφτηκε και πολύ...

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM:

«Η φάση έγινε ακριβώς μπροστά μου, δεν το σκέφτηκα πολύ. Είδα ότι ο συμπαίκτης μου χτύπησε τον τερματοφύλακα και το πρώτο μου μέλημα ήταν να δω αν έχει χτυπήσει ο συνάδελφος και όχι να βάλω το γκολ», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της προσφυγικής ομάδας.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Το γήπεδο με χειροκρότησε, αντίπαλοι και συμπαίκτες ήρθαν αμέσως να με συγχαρούν. Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και εύχομαι σε όλους να πράξουν ανάλογα αν τους συμβεί».

Για την διοίκηση: «Τόσο η διοίκηση της ομάδας μου, όσο και του Ηλυσιακού μου έδωσαν συγχαρητήρια. Ήταν ένα κομβικό σημείο στο ματς, αφού μετά από λίγο μείναμε με δέκα παίκτες και θα μπορούσαμε να το είχαμε “καθαρίσει”, όμως όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα