Σα Πίντο, ο αντι - Παράσχος

Σα Πίντο, ο αντι - Παράσχος

Θάνος Σαρρής
Σα Πίντο, ο αντι - Παράσχος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Πορτογαλία ο ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ατρομήτου για τη διαδοχή του Γιώργου Παράσχου.

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Περιστερίου και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Παράσχος αποτέλεσε σήμερα (22/9) παρελθόν από τον Ατρόμητο και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Πορτογαλία, οι Περιστεριώτες έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού πέρσι ήταν στον πάγκο του ΟΦΗ και τον οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου, πείθοντας, όπως φαίνεται, τους διοικούντες τον Ατρόμητο ότι είναι η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα