Ο Μάντζιος πληγώνει πάντα τον Πανιώνιο! (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Ο Μάντζιος πληγώνει πάντα τον Πανιώνιο! (vids)

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έχει γράψει ιστορία με την φανέλα του Πανιωνίου, αλλά ως προπονητής έχει βρει το κουμπί των Νεοσμυρνιωτών, παραμένοντας αήττητος. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει την αρνητική παράδοση των «κυανέρυθρων».

Για άλλο ένα αγώνα ο Πανιώνιος απέναντι στον Άκη Μάντζιο έφυγε με σκυμένο το κεφάλι. Οι «κυανέρυθροι» έχουν βρει απέναντι τους τέσσερις φορές συνολικά τον Έλληνα τεχνικό και ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη με τον Μάντζιο να μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Η κακή παράδοση ξεκίνησε το 2012 και τον Οκτώβριο όταν ο Μάντζιος ως προπονητής της Κέρκυρας με γκολ του Καραλή είχε αποδράσει με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη.

Την καλή παράδοση πάντως την έχει χτίσει με τον Πανθρακικό όπου σε τρεις αναμετρήσεις μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Την περσινή σεζόν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2013, ο 45χρονος προπονητής έφυγε με την ισοπαλία 1-1, ενώ στον δεύτερο γύρο στην
Κομοτηνή ο Πανθρακικός είχε συντρίψει τους Νεοσμυρνιώτες με το επιβλητικό 4-1.

Η καλή παράδοση μεταξύ Μάντζιου και Πανιωνίου συνεχίστηκε και την Κυριακή όπου ξανά ο έμπειρος τεχνικός βγήκε νικητής απέναντι στον Πανιώνιο μετά τη νίκη με 1-0.

Φαίνεται πως στον Πανιώνιο θα ακούνε Άκης Μάντζιος και θα τρέχουν.

http://www.youtube.com/watch?v=GRCtUCCwZtA

http://www.youtube.com/watch?v=jgjE4DuKokw

http://www.youtube.com/watch?v=-jqD8Q7jUM0

http://www.youtube.com/watch?v=wTBmrXN7dSs

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα