Έδιωξε Ναπολεόνι από την προπόνηση

Έδιωξε Ναπολεόνι από την προπόνηση

Gazzetta team
Έδιωξε Ναπολεόνι από την προπόνηση

bet365

Τα... πήρε με τη συμπεριφορά του Στέφανο Ναπολεόνι ο Γιώργος Παράσχος κι έδιωξε τον Ιταλό από την προπόνηση του Ατρομήτου, ενώ του ανακοίνωσε ότι θα μπει στον «πάγο» για δύο αγωνιστικές.

Ο Ιταλός άργησε χαρακτηριστικά να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου όταν ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή στο Ηράκλειο κι ενώ το “αστέρι” βρισκόταν πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να τον φωνάξει ο Παράσχος στη χθεσινή προπόνηση και να του ανακοινώσει ότι θα του επιβληθεί πρόστιμο 1000 ευρώ και θα είναι εκτός πλάνων για δύο παιχνίδια προς... γνώση και συμμόρφωση, όπως αναφέρει το «Goal».

Ο Ναπολεόνι όμως όχι μόνο δεν δέχτηκε την τιμωρία του, αλλά άρχισε να αντιμιλά κι ο έμπειρος τεχνικός μην πιστεύοντας στα αυτιά του τον έδιωξε από την προπόνηση θεωρώντας ότι θα πρέπει να επανέλθει η τάξη στα αποδυτήρια της ομάδας και να πάρει δραστικότερα μέτρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα