Τερματοφύλακας ήθελε να τους... περάσει όλους! (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Τερματοφύλακας ήθελε να τους... περάσει όλους! (vid)

bet365

Τι συμβαίνει όταν ο τερματοφύλακας... τρελαίνεται; Ρίχνει τη μπάλα κάτω και πηγαίνει να περάσει μόνος του όλη την αντίπαλη ομάδα! Ευτυχώς για τον Γιανγκ Ζι, δεν το πλήρωσε η ομάδα του, αλλά κι ο ίδιος δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ που ήθελε.

Απίστευτο περιστατικό σε παιχνίδι του κινέζικου πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο Μπεϊζίνγκ Γκουόαν-Τιανζί Τέντα που έληξε με 2-1. Ο τερματοφύλακας της πρώτης πήγε από το... πουθενά να την «κρεμάσει», όταν εντελώς ξαφνικά θέλησε να γίνει... Μαραντόνα. Αφού έβλεπε την τραγική άμυνα της ομάδας του να μη μπορεί να διώξει τη μπάλα, εν τέλει την πήρε ο ίδιος στην κατοχή του. Και τι ακολούθησε;

Κάτι που λίγο-πολύ όλοι έχουμε κάνει όταν ήμασταν πιτσιρικάδες και μας είχαν... χώσει στο τέρμα. Έβαλε τη μπάλα κάτω κι άρχισε την... κούρσα του, προφανώς για να φτάσει στην αντίπαλη εστία και να σκοράρει. Το «παράσημό» του 31χρονου πορτιέρο εν τέλει ήταν να φτάσει λίγο πιο κάτω από τη γραμμή του κέντρου, όπου ο πρώτος που βρέθηκε μπροστά του έκλεψε τη μπάλα, αλλά δεν μπόρεσαν στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν!

Δείτε τη φάση στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Τελευταία Νέα