Παλέρμο - Ιντερ 1-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Παλέρμο - Ιντερ 1-1

bet365

Ο Νεμάνια Βίντιτς έκανε απίστευτη γκάφα, η Παλέρμο προηγήθηκε νωρίς και η Ιντερ μπόρεσε μόνο να ισοφαρίσει στην Σικελία (1-1).

Αν και προέρχονταν από το 7-0 επί της Σασουόλο, για δεύτερο σερί ματς στην Serie A, οι Νερατζούρι δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ εξαιτίας του αστείου λάθους του Βίντιτς, ισοφάρισε από το πουθενά πριν το ημίχρονο και στην επανάληψη φωνάζει για γκολ του Ικάρντι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στους πέντε βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές είναι πλέον οι Μιλανέζοι, χωρίς νίκη παραμένουν οι Ροζανέρι, που έχουν δύο εντός έδρας ισοπαλίες.

Οι Σικελοί πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3' όταν ο Φράνκο Βάσκες πήρε τη μπάλα από τη γκάφα του Βίντιτς και από πλάγια θέση τίναξε τα δίχτυα του Χαντάνοβιτς (1-0). Το γκολ ήταν το πρώτο που δέχεται η Ιντερ φέτος σε Serie A και Ευρώπη και έτσι έσπασε το απαραβίαστο 453 λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλές λάθος πάσες και έδιναν την ευκαιρία στους Ροζανέρι να κάνουν παιχνίδι, όμως η ομάδα του Ιακίνι εκτός από ένα γύρισμα του Ντιμπάλα δεν δημιούργησαν κάτι της προκοπής. Στο 31' ήρθε η πρώτη φάση για την Ιντερ με τον Γκουαρίν να πιάνει δυνατό σουτ και να στέλνει τη μπάλα μόλις έξω για να ισοφαρίσουν οι Νερατζούρι από το πουθενά. Στο 42' ο Κόβατσιτς έκανε σουτ από το ημικύκλιο το οποίο κόντραρε, ο Σορεντίνο άργησε να πέσει και δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 1-1.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος η Ιντερ βρέθηκε κοντά σε δεύτερο κάζο, όμως ο Χαντάνοβιτς δεν επέτρεψε στον Ζουάν Ζέσους να σημειώσει αυτογκόλ και στο 51' ακυρώθηκε δεύτερο γκολ για την ομάδα του Ματσάρι, αυτή τη φορά του Ικάρντι, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος μόνο στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 59' Οσβάλντο-Γκουαρίν δεν συνεργάστηκαν καλά και στο 74' η Παλέρμο έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Βάσκες πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 84' οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη φάση με τον Μπελότι να σουτάρει άουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή και στο 91' ζήτησαν χέρι του Βίντιτς. Στην τελευταία φάση του ματς ο Σορεντίνο πέταξε και έβγαλε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Οσβάλντο κρατώντας το 1-1.

Παλέρμο (Μπέπε Ιακίνι): Σορεντίνο, Μοργκανέλα, Αντζέλκοβιτς, Τέρτσι, Φεντάλ, Λαζάρ (74' Νταπρελά), Μπολτσόνι (66' Μπελότι), Ριγκόνι, Μπαρέτο, Βάσκες (83' Κουάισον), Ντιμπάλα.

Ιντερ (Βάλτερ Ματσάρι): Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Βίντιτς, Ζουάν Ζέσους (65' Ερνάνες), Ντ' Αμπρόζιο (56' Ντοντό), Μεδέλ, Γκουαρίν, Κόβασιτς (79' Παλάσιο), Ναγκατόμο, Ικάρντι, Οσβάλντο.

Απόδραση για Βερόνα!
Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Παλέρμο, η Ελλάς Βερόνα πήρε και εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στην Τορίνο και αρχίζει να βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά, σε αντίθεση με την Γκρανάτα που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με ένα βαθμό... Η ομάδα του Τζιαμπιέρο Βεντούρα δεν ήταν καλή ούτε τώρα και στο πρώτο μέρος στάθηκαν τυχεροί στο 17', όταν η μπάλα πήγε άουτ από την κεφαλιά του Ταχτσίδη, αλλά και στο 35', όταν ο Χουανίτο Γκόμες σημάδεψε το δοκάρι. Στο ίδιο λεπτό τραυματίστηκε και ο Μπενάσι, με τον Τζιαμπιέρο Βεντούρα να βάζει στη θέση του τον Σάντσες Μίνο.

Ο προπονητής της Τορίνο περίμενε να δει κάτι καλύτερο από την ομάδα του στην επανάληψη και η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι όντως βελτιώθηκαν και έχασαν ευκαρίες με τους Κουαλιαρέλα και Αμάουρι. Η Τόρο προσπαθούσε να βρει την λύση και να ξεμπλοκάρει αλλά τελικά αυτός που έκανε την διαφορά ήταν ο προπονητής της Βερόνα, Αντρέα Μαντορλίνι, αφού στο 64' έβαλε στη θέση του Χριστοδουλόπουλο τον Ιονίτα, ο οποίος δύο λεπτά μετά αιφνιδίασε τον Πάντέλι για το 0-1! Η Τορίνο βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και στο 87' κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Πέρες από τον Μάρκες αλλά ο Ράφαελ απέκρουσε την εκτέλεση του Ελ Καντούρι, όπως και το σουτ που έγινε στην επαναφορά!

Τορίνο (Τζιαμπιέρο Βεντούρα): Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Νταρμιάν, Μπενάσι (35' Σάντσες Μίνο), Βίβες, Ελ Καντούρι, Μολινάρο (69' Μπρούνο Πέρες), Κουαλιαρέλα (71' Λαρόντο), Αμάουρι.

Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Ράφαελ, Σόρενσεν, Μάρκες, Μόρας, Μπρίβιο, Ομπάντι, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος (64' Ιονίτα), Γιάνκοβιτς (65' Νίκο Λόπες, 89' Μάρκες), Τόνι, Χουανίτο Γκόμες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα