Γρηγορίου: «Αφιερωμένη στον Ανδρέα»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Αφιερωμένη στον Ανδρέα»

bet365

Στον Ανδρέα Νίκα αφιέρωσε η Κέρκυρα τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Τη νίκη για να την αφιερώσουν στον Ανδρέα Νίκα που έφυγε πρόσφατα από την ζωή ήθελε κόντρα στον ΠΑΣ ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος αφού αυτή ήρθε τόνισε πως αυτή η νίκη ήταν και σημαντική για να σπάσει το αρνητικό σερί 42 χρόνων χωρίς νίκη κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της NOVA ο τεχνικός της Κέρκυρας:

«Σήμερα δώσαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς, το σημαντικότερο ως τώρα για 3 κυρίως λόγους. Πρώτος και σημαντικότερος, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Ανδρέα και την οικογένειά του. Μας έφυγε ένα παιδί και περάσαμε μια άσχημη εβδομάδα. Ο δεύτερος λόγος ήταν οι 3 βαθμοί, που ήταν ό,τι καλύτερο για να έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Ο τρίτος ήταν ότι δεν είχαμε κερδίσει 42 χρόνια τον ΠΑΣ, θέλαμε να σπάσουμε την παράδοση. Μετά την Βέροια είπαμε να διορθώσουμε πράγματα, να παίζουμε πιο έξυπνα. Κλείσαμε τους χώρους, μειώσαμε τη δυναμική του ΠΑΣ μεσοεπιθετικά, τους Ίλιτς και Τσάβες. Με το ωραίο γκολ του Ζορμπά πήραμε τη νίκη και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Κοιτάμε τώρα το ματς κυπέλλου και μετά τη Λιβαδειά. Είχαμε αυτοσυγκράτηση, θέλαμε να πιέζουμε με την Βέροια άναρχα και η Βέροια μας κέρδισε. Είπαμε να μπούμε δυνατά, να προηγηθούμε, και εφόσον προηγηθήκαμε, θέλαμε τη νίκη».

Για το αν ρίσκαρε γυρίζοντας πίσω την ομάδα του από το 30’: «Η ομάδα του ΠΑΣ θα ρίσκαρε, θα έπαιζε με 2 επιθετικούς, αλλά ήταν επιτακτική η ανάγκη για μας σήμερα να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης έκανε τα παιδιά να παίξουν ακόμα πιο πίσω. Ήταν ίσως ρίσκο, αλλά έχουμε τους βαθμούς σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα