Μονακό - Γινγκάμπ 1-0

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Μονακό - Γινγκάμπ 1-0

bet365

Κανένα πρόβλημα για την Μονακό, που επιβλήθηκε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 1-0 της Γκινγκάμπ.

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μονακό μετά τον περασμένο Απρίλιο, καθώς επιβλήθηκε δίκαια της Γκινγκάμπ με 1-0. Οι Μονεγάσκοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και μόνο λόγω της αστοχίας τους το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι παίκτες του Ζαρντίμ προσπάθησαν από το ξεκίνημα για το γκολ και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπερνάρντο (12’) και Τουλαλάν (33’) πριν τα καταφέρουν στο 38’. Ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Λεσλ απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα κατέληξε στον Μπάκα, που ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε το έκανε, στέλνοντας την μπάλα προς τα πίσω, όπου ο Ντιράρ πολύ εύκολα από κοντά έκανε το 1-0! Η μοναδική και καλύτερη ευκαιρία μέχρι το τέλος των φιλοξενούμενων χάθηκε στο 41’, όταν ο Μποβιού έκανε ωραίο σουτ στην κίνηση από την γωνία της περιοχής, για να πέσει και να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Σούμπασιτς.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να απειλούν με τον Κουρζάβα (62’, 79’) και τον Ράτζι από στημένα (74’). Το δεύτερο γκολ μπορεί να μην ήρθε ποτέ, όμως οι Μονεγάσκοι δεν το πλήρωσαν, καθώς οι παίκτες της Γκινγκάμπ δεν μπόρεσαν ποτέ να ισορροπήσουν και να ανεβάσουν ρυθμό. Στο 90+4’ ήρθε και δεύτερη ευκαιρία τους με το μακρινό σουτ του Ντιαλό στην κίνηση, όμως και πάλι ο Σούμπασιτς ήταν στη σωστή θέση, για να κρατήσει το 1-0.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Κουρζάβα, Καρβάλιο, Ράτζι, Φαμπίνιο, Τουλαλάν, Μπερνάρντο, Μουτίνιο, Καράσκο (86' Οκάμπος), Μαρσιάλ (23' Ντιράρ), Μπερμπάτοφ (90+3' Ζερμέν)

Γινγκάμπ (Ζοσλέν Γκουβερνέκ): Λεσλ, Μπάκα, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεμέτρ, Ματίς, Γιαταμπαρέ, Ζιρές (46' Πιέ), Μποβιού (84' Ντιαλό), Μαρβό (72' Μαντάν), Αλιουί

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα