Τα είπε με Καϋμενάκη και Μποροβήλο ο Ντάλας

Gazzetta team
Τα είπε με Καϋμενάκη και Μποροβήλο ο Ντάλας

bet365

Συζήτηση με τον Χιού Ντάλας είχαν στο περιθώριο της παρουσίας του στην Τρίπολη οι Γιάννης Καϋμενάκης και Γιώργος Μποροβήλος.

Όπως αναφέρει το Arcadia-sports ολιγόλεπτη συνομιλία είχαν μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, με τον αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας. Οι άνθρωποι του Αστέρα αρχικά ευχαρίστησαν τον Σκωτσέζο για την παρουσία του στο γήπεδο και του ευχήθηκαν καλή τύχη για την αποστολή που έχει αναλάβει. Ο Καϋμενάκης από μέρους του, του ζήτησε να υπάρχει δικαιοσύνη και τίποτα άλλο. Ο Σκωτσέζος ευχαρίστησε θερμά τον Αστέρα για την υποδοχή και την φιλοξενία και ακολούθως μετέβη στην Αθήνα μαζί με τους συνεργάτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα