«Σεντερφοράρα» ο Μπενίτες!

«Σεντερφοράρα» ο Μπενίτες!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
«Σεντερφοράρα» ο Μπενίτες!

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον Κασάμι που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και τον Μπενίτες, ο οποίος είναι σέντερ φορ με όλη τη σημασία της λέξης!

Αν κάποιος από τους… ανυπόμονους φίλους του Ολυμπιακού, που φεύγουν πάντα πέντε λεπτά νωρίτερα για να προλάβουν τη κίνηση, αποφάσισε να πράξει το ίδιο και στο παιχνίδι με τη Βέροια, τότε θα έχασε τα δύο τελευταία γκολ. Ο Θρύλος φυλούσε το καλύτερο για το τέλος, αφού το… ρευστό και επικίνδυνο 1-0, μετατράπηκε σε 3-0 με δύο γκολάρες. Μία του Μπενίτες και μία του Κασάμι.

Σε αυτούς τους δύο παίκτες θα σταθούμε. Κι αν για τον Κασάμι έχουν ήδη γραφτεί, ουκ ολίγα εγκωμιαστικά σχόλια, δεν έχει συμβεί το ίδιο και για τον Μπενίτες, τον νέο… Μπόρχα, όπως κάποιοι είχαν γράψει.

Ο Κασάμι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Είτε παίζει στον άξονα , είτε στα άκρα, όπως συνέβη κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας. Φτιάχνει παιχνίδι (η μπάλα περνά συνεχώς από τα πόδια του), μαρκάρει και απειλεί επιθετικά. Τόσο με μακρινά σουτ, όσο και με ατομικές προσπάθειες. Συν τοις άλλοις είναι ακούραστος και κάνει σπριντ ακόμα και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όπως συνέβη το Σάββατο το βράδυ. Κοινώς τα κάνει όλα και συμφέρει…

Πάμε τώρα και στον Μπενίτες. Ο Παραγουανός επιθετικός, του οποίου η μεταγραφή και είχε περάσει στα ψιλά, αλλά και αρκετοί την είχαν μειώσει, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Στα δύο σερί ματς, στα οποία χρησιμοποιήθηκε από τον Μίτσελ σαν αλλαγή, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κόντρα στον ΟΦΗ είχε δοκάρι σε κλασική κίνηση σέντερ φορ και κόντρα στη Βέροια ανέβασε στροφές. Την πρώτη φορά του είπε «όχι» ο Καντιμοίρης, αλλά την δεύτερη κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Ούτε ο Μπράβο (που είχε εξαιρετική παρουσία στο ματς), αλλά ούτε και ο πορτιέρο της «Βασίλισσας του Βορρά».

Άνοιξε λογαριασμό με τον Ολυμπιακό, με ένα πολύ όμορφο γκολ και ο νεαρός επιθετικός δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα. Και το γκολ είναι η τροφή του επιθετικού. Μιλάμε ια σέντερ φορ με όλη την σημασία της λέξης…

Υ.Γ. Ήταν δεδομένο, ότι μετά την υπερπροσπάθεια του αγώνα μ την Ατλέτικο, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να κρύψει την μπάλα. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι.

Υ.Γ. (1) Το επεισόδιο του Μήτρογλου με τον Ντομίνγκεζ, ξεκίνησε στο 32’ και τελείωσε αμέσως. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και μόνο τυχαίο δεν ήταν που οι δύο παίκτες έκαναν την σέντρα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Υ.Γ. (2) Εξαιρετική η παρουσία της Βέροιας στο Καραϊσκάκη. Ούτε έπαιξε κλεφτοπόλεμο, ούτε κλείστηκε πίσω. Έπαιξε ανοιχτά, πρέσαρε ψηλά και έβαλε δύσκολα στους «ερυθρόλευκους», αφού δεν είχαν την δυνατότητα για άνετες πάσες και εύκολη ανάπτυξη. Απέδειξε, περίτρανα ότι οι τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, μόνο από σπόντα δεν ήρθαν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…