«Έσπασε το ρόδι» με Κασάνο η Πάρμα

Θοδωρής Βασίλης
«Έσπασε το ρόδι» με Κασάνο η Πάρμα

bet365

Με τον Κασάνο να πετυχαίνει δύο γκολ η Πάρμα επικράτησε της Κιέβο μέσα στο «Μπεντεγκόντι» με 3-2 κι έσπασε το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Έμεινε στη Νάπολι η Κιέβο.

Η Πάρμα μετέβη στο «Μπεντεγκόντι» με την ψυχολογία στο ναδίρ έχοντας δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά και πολλές και σημαντικές απουσίες (Μπιμπιανί, Παλέτα, και Κασάνι). Ατίθετα η Κιέβο προερχόταν απο σπουδαία νίκη μέσα στη Νάπολι και με την ψυχολογία στα ύψη πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ίσκο στο 4ο λεπτό.

Μετά το γκολ η Κιέβο έκατσε με την Πάρμα να ανεβάζει στροφές με τον Μπελφοντίλ να αστοχεί σε κεφαλιά, ενώ ο Μπάρντι έδειξε τα αντανακλαστικά του σε φάουλ του Λόντι. Η Πάρμα ήταν αποφασισμένη να φύγει με βαθμό ή βαθμούς και η πίεσή της απέφερε αποτέλεσμα στο 65' με τον Κασάνο μετά από πάσα του Κόντα.

Η ολική ανατροπή δεν άργησε να έρθει και εννιά λεπτά αργότερα ο Κόντα από δημιουργός έγινε εκτελεστής και στο 76' έκανε το 2-1. Πριν η Κιέβο καταλάβει τι είχε γίνει ο Κασάνο στο αμέσως επόμενο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν με κοντινή προβολή του Παλόσκι στο 82', αλλά μέχρι εκεί, αφού οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το τρίποντο κι έσπασαν το ρόδι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα