Καρυπίδης: «Κερδίσαμε δίκαια»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Κερδίσαμε δίκαια»

bet365

Πολλά περιθώρια βελτίωσης έχει η Ξάνθη, όπως δήλωσε ο Καρυπίδης, που τόνισε ότι η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν... μονόδρομος.

Χαρούμενος για την πρώτη νίκη στην σεζόν της Ξάνθης, παρουσιάστηκε ο Χρήστος Καρυπίδης, που μίλησε στο xanthi-sport.gr για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τα περιθώρια βελτίωσης που έχουν οι Ακρίτες.

Αναλυτικά:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά, προερχόμασταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς, γιατί παίζαμε στην έδρα μας. Εδικά στο πρώτο μέρος, ήμασταν πολύ καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια νομίζω. Θέλαμε να κάνουμε μία νέα αρχή, γιατί τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν ήδη πάρα πολλά. Δουλέψαμε σκληρά, διορθώσαμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος και το δείξαμε σήμερα στο γήπεδο, αφού βελτιώσαμε την εικόνα μας. Μπορούμε και επιβάλλεται να βελτιωθούμε, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα