Επόμενο βήμα, δεύτερη 11άδα!

Επόμενο βήμα, δεύτερη 11άδα!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Επόμενο βήμα, δεύτερη 11άδα!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος προσπαθεί μέσα από το blog του στο gazzetta να δει την επόμενη "κίνηση" που μπορεί να δούμε στον Ολυμπιακό!

Έχω την αίσθηση ότι το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού μπορεί να είναι να κατεβάζει 100% διαφορετική ενδεκάδα σε πάρα πολλά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος πριν κι ιδίως μετά από τους αγώνες του στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Και το λέω τώρα, δηλαδή μετά από μία δύσκολη νίκη του, καθότι το σκορ ήταν 1-0 ως το 88’ χθες με τη Βέροια και γενικά ο Ολυμπιακός είχε μία παρουσία που σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού δεν άρεσε. Άρα, μιλάμε για μία όντως δύσκολη νίκη, απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα, που ίσως αν είχε και τον Μπεν να ήταν και αρκετά πιο επικίνδυνη-για τους…πονηρούς, να θυμίσω ότι ο Μπεν έλειπε και την προηγούμενη Κυριακή, λόγω του τραυματισμού του.

Και το γράφω τώρα, γιατί μετά π.χ. από ένα 6-0 και ένα περίπατο, κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει για αλαζονεία. Όμως, ειλικρινά, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό αγώνων του, να εμφανίζει την Κυριακή εντελώς διαφορετική ενδεκάδα από αυτή που εμφανίζει τέσσερις ημέρες νωρίτερα η, αργότερα αγωνιζόμενος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι εξηγούμαι: Δεν θα μπορούσε χθες η ομάδα να είχε ενδεκάδα με Μέγερι, Σαλίνο, Αυλωνίτη, Σιόβα, Γιαννούλη-Εντινγκά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη-Ντουρμάζ, Μπενίτες και Φουστέρ; Οκέϊ, έχουν τραυματισμούς Μέγερι και Σαλίνο, να έπαιζαν κανονικά Ρομπέρτο και Ομάρ-απλά το θέτω έτσι, για να αντιληφθεί κάποιος τις δυνατότητες που υπάρχουν στο ρόστερ. Γιατί εκτός από τους 11 αυτούς, υπάρχουν κι οι Ντοσεβί, Γκαζαριάν και Διαμαντάκος.

Το ερώτημα είναι λοιπόν: αυτή η ενδεκάδα θα τα κατάφερνε χειρότερα χθες απέναντι στη Βέροια, σε σχέση με αυτήν που έπαιξε; Αν μη τι άλλο θα είχε η ομάδα περισσότερη φρεσκάδα. Κι από εκεί και πέρα, έχεις στον πάγκο και Μήτρογλου, Τσόρι και Κασάμι κι αν το ματς σου στραβώνει, τους χώνεις μέσα…

Δεν θα μπορούσε αυτό το πράγμα, να γίνει σε ένα σωρό παιχνίδια από τα 34 συνολικά του πρωταθλήματος; Εγώ το πιστεύω ακράδαντα. Και θα έδινε και τεράστιο κίνητρο σε όλους τους παίκτες, την στιγμή π.χ. που τώρα ο Φορτούνης δεν παίζει καθόλου, ο Γκαζαριάν κι ο Ντοσεβί σπάνια, οι Μπουχαλάκης και Μπενίτες μόνο αλλαγή κλπ, κλπ.

Κι όταν η ομάδα γενικά αρχίσει να ρολάρει και να στρώνει, με τους πολλούς καινούργιους παίκτες να αρχίσουν να «δένουν» μεταξύ τους και με τους «παλιούς», μην δείτε τον Μίτσελ κάποια στιγμή να κάνει ροτέϊσον όχι με τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως έκανε χθες, αλλά με υπερδιπλάσιες…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.