Μήνυμα Αναστασίου σε Μπούι

Μήνυμα Αναστασίου σε Μπούι

Gazzetta team
Μήνυμα Αναστασίου σε Μπούι

bet365

Ο Ουασίμ Μπούι έμεινε για δεύτερο σερί ματς εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αναστασίου να του στέλνει... μήνυμα ότι περιμένει περισσότερα.

Η προσφορά του Ουασίμ Μπούι είναι... ανύπαρκτη μέχρι στιγμής για το Τριφύλλι κι ο Γιάννης Αναστασίου είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την παρουσία του Ολλανδού. Γι' αυτό και μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε εκτός αποστολής, αφού δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στη 18άδα για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο 41χρονος τεχνικός περιμένει περισσότερη δουλειά από τον νεαρό στη συνέχεια για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει, στέλνοντάς του σαφές μήνυμα με το «κόψιμο» του από το σημερινό παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα