Μήνυμα επιστροφής Αμπέιντ στον Παναθηναϊκό

Μήνυμα επιστροφής Αμπέιντ στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Μήνυμα επιστροφής Αμπέιντ στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Μεχντί Αμπέιντ έχει μετανιώσει για το γεγονός ότι δεν πίεσε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και κάλεσε τον μάνατζέρ του να βρει τρόπο για να γυρίσει τον Γενάρη.

Ο Αλγερινός άσος είδε τον Άλαν Πάρντιου να τον «κόβει» για μία ακόμα φορά από τη 18άδα της Νιούκαστλ και πλέον φαίνεται ότι το... ποτήρι της υπομονής του ξεχείλισε. Ο 22χρονος μέσος εμφανίζεται να είχε επικοινωνία με τον μάνατζέρ του κατά τη διάρκεια του Σαββάτου όπως αναφέρει το «Goal» και του ζήτησε να «τρέξει» τις διαδικασίες για να επιστρέψει στο Τριφύλλι τον Γενάρη.

«Βρες τρόπο να γυρίσω στον Παναθηναϊκό γιατί εδώ βλέπω πως δεν υπάρχει πλέον μέλλον», ήταν τα λόγια του Αμπέιντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόνο για ένα 90λεπτο στο Λιγκ Καπ απέναντι στη Τζίλιγχαμ και μετράει ακόμα μία “γεμάτη” συμμετοχή με την U21 της Νιούκαστλ.

Εξάλλου στην επαφή που είχε ο Νίκος Νταμπίζας πριν από τρεις εβδομάδες με τον Πάρντιου, εξασφάλισε το «ok» του Άγγλου τεχνικού για να έχουν οι «πράσινοι» τον πρώτο λόγο για τον Αλγερινό τον Γενάρη, εφόσον τεθεί προς παραχώρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα