Ιντσάγκι: «Να είμαστε ρεαλιστές»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ιντσάγκι: «Να είμαστε ρεαλιστές»

bet365

Ο Φίλιπο Ιντσάγκι παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Γιουβέντους και υπενθύμισε σε όλους ότι αυτή θα πρέπει να θεωρείται φυσιολογική αυτή την στιγμή.

«Δεν τα είχα με κανέναν καθώς βγαίναμε από το γήπεδο, ήμουν απλά θυμωμένος επειδή ελπίζαμε ότι είμαστε έτοιμοι για μια εκπληκτική ομάδα όπως η Γιουβέντους. Οπως και να έχει, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου γιατί ξέρουμε ότι δεν γίνεται μετά από δύο αγώνες να είμαστε στο επίπεδο της Γιούβε. Η αντίδραση μας, πάντως, μετά το γκολ ήταν καλή» είπε αρχικά ο προπονητής των Ροσονέρι και στη συνέχεια μίλησε για τους Μπιανκονέρι.

«Τιμή στη Γιουβέντους γιατί είναι μια σπουδαία ομάδα, άξιζε τη νίκη. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας. Τι παραπάνω έχει η Γιούβε; Η φάση του γκολ έγινε από δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Αν δεν ήταν έτσι, μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να ήταν καλό. Είμαι ικανοποιημένος, πάντως, από την ομάδα μου και από το γεγονός ότι είμαστε απογοητευμένοι για αυτή την ήττα. Δεν γίνεται να σκεφτούμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα που παίρνει τρία σερί χρόνια το πρωτάθλημα και πέρυσι είχε 50 βαθμούς περισσότερους από την Μίλαν».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Ιντσάγκι τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να σκεφτόμαστε από πού ξεκινήσαμε».

 

SERIE A Τελευταία Νέα