Αλέγκρι: «Καμία εκδίκηση»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Αλέγκρι: «Καμία εκδίκηση»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχθηκε ότι η νίκη της Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» είναι ξεχωριστή αλλά όχι και εκδίκηση από την Μίλαν για την απόλυση του.

Οι Μπιανκονέρι έφυγαν από το Μιλάνο με τους τρεις βαθμούς μετά το γκολ του Κάρλος Τέβες και ο Αλέγκρι είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. «Νομίζω πως ήταν καλό ματς από πλευράς μας, η ομάδα ήλεγξε όπως έπρεπε την κατάσταση και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε τον αγώνα, αν και μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα κάποιες φάσεις. Εχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου κυκλοφόρησαν την μπάλα όπως έπρεπε μετά το γκολ. Περιμέναμε την πίεση της Μίλαν στο τέλος και το χειριστήκαμε και αυτό καλά» είπε αρχικά ο προπονητής της Γιουβέντους, που ξεκαθάρισε ότι δεν είναι καμία εκδίκηση προς τους Ροσονέρι.

«Δεν ήταν ένα ματς σαν όλα τα άλλα για μένα γιατί στα 3,5 χρόνια στη Μίλαν έζησα νίκες και συναισθήματα. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα κάτι άλλο. Τώρα όμως είμαι προπονητής της Γιουβέντους, παρά τις όμορφες αναμνήσεις που έχω από την Μίλαν. Καμία εκδίκηση, η Μίλαν ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου αλλά τώρα θέλω να νικήσω με την Γιουβέντους, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αισθάνομαι τυχερός και υπερήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας».

Τέλος, ο Αλέγκρι είπε, σχολιάζοντας την φάση του γκολ, ότι «εκνευρίζομαι πολύ με τον Πογκμπά γιατί έχει τρομερό ταλέντο και το μεγαλύτερο μέρος του δεν το έχει δείξει ακόμη. Είναι απίστευτος σε σωματικά προσόντα και εντυπωσιακός στην τεχνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα