Έξω Μπακασέτας, Κουρμπέλης για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Έξω Μπακασέτας, Κουρμπέλης για Αστέρα

bet365

Χωρίς τους Μπακασέτα, Κουρμπέλη θα υποδεχτεί την Καλλονή ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μετά την ισοπαλία με την Μπεσίκτας.

Η ισοπαλία με την Μπεσίκτας στην Τουρκία έχει... ζεστάνει άπαντες στον Αστέρα, που θέλουν να συνεχίσουν με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά απέναντι στην Καλλονή για το πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με μία προπόνηση το απόγευμα και στη συνέχεια ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή.

Από αυτή απουσιάζουν οι Μπακασέτας και Κουρμπέλης, με τον τεχνικό των Αρκάδων να έχει στη διάθεσή του 18 παίκτες. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Ρόλε, Πάρα.

Αύριο τα εισιτήρια

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ενημέρωσε με ανακοίνωση τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με την ομάδα της Μυτιλήνης θα κυκλοφορήσουν από το πρωί της Κυριακής (21/9) μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Εισιτήρια για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2014-2015 με την ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, θα διατίθενται την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου από τις 11.00πμ έως τις 4.00μμ, στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 2.00 μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 4.00 μ.μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα