Μαρσέιγ - Ρεν 3-0

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Ρεν 3-0

bet365

Με πρωταγωνιστή τον Ζινιάκ, που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, η Μαρσέιγ επικράτησε 3-0 της Ρεν στο «Βελοντρόμ» και έπιασε κορυφή στην Ligue1.

Μετά τις απώλειες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Ολιμπίκ έχει ζεστάνει για τα καλά τη μηχανή της και με τη νίκη επί της Ρεν έκανε το 4x4 στην Ligue1. H ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του Championnat μαζί με την Μπορντό, ενώ από πάνω τους μπορεί να βρεθεί η Λιλ που είναι στο -1 και έχει ματς λιγότερο. Από τον Μάιο του 2013 είχε να κάνει τέσσερις διαδοχικές νίκες η Μαρσέιγ.

Σε ένα ματς που έγινε σε σχετικά υψηλή θερμοκρασία, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι, έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και έδειξαν ξανά ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα σε πολλές άμυνες. Μία από αυτές που το κατάλαβε αυτό ήταν η Ρεν, που αν και άντεξε για 30 λεπτά, είχε προβλήματα.

Στο 50' ο Τζα Τζέτζε έκανε τη σέντρα, ο τερματοφύλακας της Ρεν, Κοστίλ, δεν έκανε καλή εκτίμηση της φάσης και ο Ζινιάκ δεν συγχώρεσε (1-0). Ο Γάλλος επιθετικός ήταν αυτός που έκανε και το 2-0 στο 63' και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 94' με εκτέλεση φάουλ ο πρώην παίκτης της Ρεν, Αλεσαντρινί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα