Επαιξε ξύλο ο Μιχαΐλοβιτς!

Επαιξε ξύλο ο Μιχαΐλοβιτς!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Επαιξε ξύλο ο Μιχαΐλοβιτς!

bet365

Το να προκαλείς τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και ειδικά το να σηκώσεις χέρι πάνω του, δεν ήταν ποτέ καλή ιδέα. Το κατάλαβε και ένας... άγνωστος στη Γένοβα.

Την ώρα που η Σαμπντόρια έβγαινε από το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή για να επιβιβαστεί στο πούλμαν, πριν την αναχώρηση για το εκτός έδρας ματς με την Σασουόλο, ένας άγνωστος που ήταν στον χώρο άρχισε να βρίσει τον Μιχαΐλοβιτς. Ο προπονητής των Μπλουτσερκιάτι τον πλησίασε για να δει τι συμβαίνει και τότε ο συγκεκριμένος τύπος, γνωστός στην αστυνομία της πόλης όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, έριξε γροθιά στον Σέρβο και του έσπασε τα γυαλιά ηλίου.

Κάπου εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, η υπομονή του Μιχαΐλοβιτς εξαντλήθηκε και άρχισε να δέρνει αυτόν που τον έβριζε, με αποτέλεσμα να επέμβουν αστυνομικοί αλλά και παίκτες της Σαμπντόρια για να τον ηρεμήσουν. Ο Μιχαΐλοβιτς έχει ήδη κάνει μήνυση και θα ακολουθήσει και αυτή της Σαμπντόρια αφού όσοι ήταν μπροστά στο σκηνικό επιβεβαιώνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός αρχικά προκλήθηκε φραστικά και στη συνέχεια δέχθηκε μία γροθιά, πριν έρθει η δική του απάντηση...

 

SERIE A Τελευταία Νέα