Παντελίδης: «Κακοί στο πρώτο ημίχρονο»

Νίκος Τσιώκος
Παντελίδης: «Κακοί στο πρώτο ημίχρονο»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως ο Λεβαδειακός ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στάθηκε και στην αποβολή του Ζίτο.

Στην κακή εμφάνιση του Λεβαδειακού στο πρώτο ημίχρονο αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος του ματς. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού στάθηκε και στην αποβολή του Ζίτο, αλλά και στις ευκαιρίες της ομάδας του.

«Είναι δύσκολο μετά που μένεις με δέκα παίκτες να βγάλεις φάσεις για γκολ. Το κάναμε, αλλά δεν σκοράραμε. Το κακό μας διάστημα ήταν στο πρώτο ημίχρονο και με την δική μας μέτρια παρουσία προηγήθηκε η Ξάνθη. Από στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες, το έργο μας έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Θέλει και τύχη βέβαια», ήταν τα λόγια του.

«Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, όπου χαρακτήρισε ως δίκαιο το τελικό 2-0 υπέρ της Ξάνθης. «Η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακή, παρά το γεγονός ότι η Ξάνθη δεν ήταν καλή. Δεν θυμάμαι καμία στιγμή που να ανταποκριθήκαμε στον αγώνα. Αν κρίνουμε από τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος δεν έπρεπε να ήμασταν πίσω στο σκορ.

Από την πλευρά μας αντιδράσαμε μόνο στο δεύτερο μέρος έχοντας μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά και πάλι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μετά την αποβολή, ρισκάραμε λίγο παραπάνω μιας και δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Είχαμε καλές στιγμές προς το φινάλε για να ισοφαρίσουμε, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα