Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός μπορεί και πιο ψηλά από πέρυσι»

Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός μπορεί και πιο ψηλά από πέρυσι»

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός μπορεί και πιο ψηλά από πέρυσι»

bet365

O Κριστιάν Καρεμπέ σε δηλώσεις του στο πλαίσιο των Special Olympics στην Αμβέρσα τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη φέτος.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε πως «είμαι πολύ ευτυχισμένος, γιατί νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης. Και είναι μια νίκη που έχει σημασία και σε εθνικό επίπεδο. Θεωρώ, άλλωστε, ότι το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, μπορούν να προσφέρουν συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης για την χώρα. Δεν είναι μόνο για τους συλλόγους.

Ήταν μια ιστορική εμφάνιση για την ομάδα, με δεδομένο ότι τη συνδυάσαμε με αρκετά γκολ επί της φιναλίστ του πρόσφατου Champions League. Μας δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να συνεχίσουμε, το επίπεδο στο οποίο πρέπει να είμαστε. Πρέπει να είμαστε μοντέλο ομάδας και για τα παιδιά των Ακαδημιών μας, που δεν πρέπει μόνο να ονειρεύονται.

Θα πρέπει και να βλέπουν ότι με την δουλειά μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους». Σχετικά με την φετινή πορεία των Πειραιωτών στην Ευρώπη και τους στόχους είπε: «Θέλουμε να πάμε ξανά στους '16'. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να το επαναλάβουμε και γιατί όχι, να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία από πέρυσι. Να πάμε πιο ψηλά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα