Η Μασία έχει και πάλι Μέσι!

Η Μασία έχει και πάλι Μέσι!

Gazzetta team
Η Μασία έχει και πάλι Μέσι!

bet365

Ο... νέος Μέσι αυτή τη φορά είναι πραγματικός! Ο εξάχρονος Αγκουστίν Μέσι είναι ανιψιός του Λιονέλ και φοράει ήδη τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Ο Αγκουστίν είναι γιος του αδερφού του «Λέο», του Ροντρίγο! Έγινε γνωστός μέσω του επίσημου Instagram του διάσημου θείου του, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία με τον μικρό! Ο 6χρονος βρίσκεται ήδη στις σχολές της Μπάρτσα με το όνομα Αντριάνο. Κάθε παίκτης της πρώτης ομάδας έχει μια ομάδα με το όνομά του, μόνο που ανιψιός... δεν βρίσκεται σε αυτή του Λιονέλ!

Ξεκίνησε προπονήσεις την προηγούμενη Τρίτη. Την ίδια στιγμή, στο διπλανό γήπεδο, η Μπάρτσα έδινε μάχη με τους μικρούς του ΑΠΟΕΛ για το Youth League της UEFA! O Aγκουστίν, που έχει ως «καλό» πόδι το δεξί σε αντίθεση με το θείο του, βρίσκεται στην ομάδα μαζί με έναν ακόμα πιτσιρικά που κουβαλάει «βαρύ» όνομα. Το γιο του Νταβίντ Μπαρουφέτ, τον καλύτερο τερματοφύλακα που έχει περάσει από το χάντμπολ του συλλόγου και πρώην αρχηγό!

Οι δυο τους φιλοδοξούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Μαρτί Ριβερόλα και Σέρτζι Σαμπέρ, που ξεκίνησαν από την ίδια σχολή και κατάφεραν να παίξουν στην πρώτη ομάδα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα