Μάσα: «Στόχος είναι το πρωτάθλημα» (vid)

Gazzetta team
Μάσα: «Στόχος είναι το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Πολύ ψηλά βάζει τον πήχη ο Μάσα, που τονίζει πως στόχος του Αστέρα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα, για να φτάσουν οι Αρκάδες όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για τους στόχους του Αστέρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μίλησε ο Πάμπλο Μάσα, που τόνισε πως πρέπει να κοιτάς ψηλά, για να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Αργεντινός, οι Αρκάδες πρέπει να δουλεύουν με την προοπτική το πρωτάθλημα, προκειμένου να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται και, ίσως, στο «θαύμα».

Επίσης, ο άσσος του Αστέρα μίλησε για την προσαρμογή του στην Τρίπολη, τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του, αλλά και την «παρθενική» συμμετοχή των Αρκάδων στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία του για τους Μέσι και Μαραντόνα, που χαρακτήρισε κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα