Μαρινάκης: «Δεν είναι τελικός με Εργοτέλη»

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Δεν είναι τελικός με Εργοτέλη»

bet365

Για την αλλαγή προπονητή στην Νίκη Βόλου, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, μίλησε ο Νίκος Μαρινάκης.

Στην σοβαρότητα της Νίκης, θα κριθεί το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, όπως τόνισε ο Νίκος Μαρινάκης. Ο ταλαντούχος αμυντικός, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως η ομάδα του θέλει το πρώτο της τρίποντο, αλλά δεν είναι τελικός το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στους Κρητικούς.

Αναλυτικά:

«Ελπίζω η αλλαγή προπονητή να είναι θετική για εμάς και να μας δώσει θετικά πράγματα στο γήπεδο. Είναι νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα, τα σημαντικά ματς για εμάς με αντιπάλους που θα διεκδικήσουν τη σωτηρία αρχίζουν τώρα και για αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη με τον Εργοτέλη, με την παρουσία του κόσμου μας να δίνει ένα παραπάνω κίνητρο. Αν είμαστε σοβαροί θα νικήσουμε.

Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίζουμε ματς «τελικούς» απλά είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως θα έρθουν κι άλλα μέσα στο πρωτάθλημα. Ο Εργοτέλης έχει κάνει πολλές αλλαγές όπως κι εμείς, πιστεύω πως έχει ταλέντο και είναι καλή ομάδα.

Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να μας στηρίξουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα