Σέτκους: «Μόνο νίκη με ΠΑΣ»

Gazzetta team
Σέτκους: «Μόνο νίκη με ΠΑΣ»

bet365

Το πρόσωπο που έδειξε με Πανθρακικό και Ξάνθη πρέπει να παρουσιάσει η Κέρκυρα απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Ερνέστας Σέτκους.

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας δήλωσε στην κάμερα της NOVA τα εξής: «Έχουμε δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ αλλά ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τη Βέροια αλλά δεν τα πήγαμε καλά. Για αυτό θέλουμε μόνο νίκη.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να τα δίνεις σε όλα σε κάθε ματς για να νικάς. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και με τα Γιάννενα για πάρουμε στο φινάλε τους τρεις πόντους.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά σε αυτό με τη Βέροια κάτι πήγε στραβά και χάσαμε. Αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο όπως κόντρα στον Πανθρακικό και στην Ξάνθη τότε μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα