Στιλ έτοιμος για... δράση

Στιλ έτοιμος για... δράση

Gazzetta team
Στιλ έτοιμος για... δράση

bet365

Αποφασισμένος να ρίξει στη... μάχη τον Λουκ Στιλ φαίνεται πως είναι εδώ και μέρες ο Γιάννης Αναστασίου και πρόκειται να το πράξει σε ένα από τα δύο προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ανάμεσα στα άλλα αγωνιστικά προβλήματα που έχει το Τριφύλλι, είναι εμφανές εδώ και καιρό πως ο Στέφανος Κοτσόλης δεν προσφέρει την απαραίτητη σιγουριά που χρειάζεται η άμυνα. Ανεξάρτητα ωστόσο από την απόδοση του έμπειρου πορτιέρο, ο Αναστασίου φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση να ενεργοποιήσει τον Λουκ Στιλ και να του δώσει την ευκαιρία που έτσι κι αλλιώς δικαιούται.

Ο 41χρονος τεχνικός περίμενε να προσαρμοστεί απόλυτα ο Άγγλος γκολκίπερ στην Ελλάδα πριν καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με την απόφαση για αλλαγή τερματοφύλακα να έχει δρομολογηθεί εδώ και μέρες, όπως αναφέρει η «Sportday». Είτε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά (που μοιάζει πιο δύσκολο πάντως), είτε σε αυτό που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο, οι «πράσινοι» πρόκειται να παραταχθούν με τον Στιλ στον «άσο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα