Καραϊσκάκη... 80%!

Καραϊσκάκη... 80%!

Gazzetta team
Καραϊσκάκη... 80%!

bet365

«Αυτοδυναμία» για τον Ολυμπιακό στο νεόκτιστο «Γ.Καραϊσκάκης», το οποίο έκλεισε δέκα χρόνια λειτουργίας όπου οι Πειραιώτες έχουν ποσοστό νικών που φτάνει το 80%!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προστέθηκε στα... θύματα του φαληρικού γηπέδου το βράδυ της Τρίτης, με τους πρωταθλητές να πανηγυρίζουν μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τους νίκες. Η έδρα τους άλλωστε έχει μετατραπεί σε «φρούριο» τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από τη στιγμή που μπήκαν στο νεόκτιστο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου έχουν λυγίσει μεταξύ άλλων ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Μονακό, η Άρσεναλ κ.α.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ποδαρικό στις 19 Σεπτεμβρίου του 2004 αντιμετωπίζοντας την Καλλιθέα, όπου και νίκησαν δύσκολα με 2-1. Σε αυτή τη δεκαετία ο Ολυμπιακός έχει δώσει συνολικά 225 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 181 νίκες, 23 ισοπαλίες και 21 ήττες, ήτοι το ποσοστό επιτυχίας τους (σ.σ. νικών) φτάνει στο 80%!

Οι περισσότερες ήττες των Πειραιωτών ήρθαν τη σεζόν 2009-10, τη χειρότερη των τελευταίων χρόνων, αφού τερμάτισαν στην τελευταία θέση των πλέι οφ κι έχασαν συνολικά τέσσερις φορές, παρ' ό,τι νωρίτερα είχαν βρεθεί στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μετρούν και δύο σεζόν αήττητοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα