Θερμή υποδοχή στην Τρίπολη

Νίκος Τσιώκος
Θερμή υποδοχή στην Τρίπολη

bet365

Η αποστολή του Αστέρα επέστρεψε στην Τρίπολη και οι φίλαθλοι των Αρκάδων τους επεφύλασσαν θερμή υποδοχή με συνθήματα και καπνογόνα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/9) έφτασε η αποστολή του Αστέρα στην Τρίπολη, όπου επέστρεψε μετά το 1-1 με την Μπεσίκτας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πόλης «Κεμάλ Ατατούρκ». Οι Αρκάδες έκαναν καλή εμφάνιση και πήραν τον πρώτο τους βαθμό σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τους φιλάθλους να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Από νωρίς οι οπαδοί του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και μόλις έφτασε το πούλμαν με την αποστολή ξεκίνησε η αποθέωση. Κασκόλ, συνθήματα και καπνογόνα είχαν την... τιμητική τους, με παίκτες και προπονητή να... πνίγονται στις αγκαλιές των φιλάθλων.

Από αυτές, βέβαια, δε γλίτωσε ο Φακούντο Πάρα, ο οποίος σημείωσε το εξαιρετικό τέρμα της ισοφάρισης για τον Αστέρα. Η θερμή υποδοχή, βέβαια, σκόρπισε χαρά σε όλα τα μέλη της αποστολής, που ζητούσαν να υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα και στο ματς της Κυριακής με την Καλλονή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Αστέρα πήγε στην Τρίπολη υπό τη συνοδεία πολλών αυτοκινήτων που έδιναν το δικό τους ρυθμό με τις κόρνες.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα