Κάμπορα: «Δε με τρόμαξε ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Κάμπορα: «Δε με τρόμαξε ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Χαβιέ Κάμπορα τόνισε πως δεν έμεινε έκπληκτος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Ατλέτικο, ενώ έχει στόχο να βρει και πάλι δίχτυα.

Η Βέροια είναι στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, με τον Χαβιέ Κάμπορα να μιλάει γι' αυτό και για τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε στην κάμερα της Nova πως δεν τον τρόμαξε η εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να σκοράρει και στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν περιμένει να έρθουν κι άλλα γκολ: «Ναι, είχα την τύχη να σκοράρω στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν ένα γκολ το οποίο το έψαχνα, ένα γκολ το οποίο το ήθελα πολύ, θέλω να ξανασκοράρω εδώ στην Ελλάδα, ελπίζω να είναι το πρώτο απ' τα πολλά επόμενα που μπορούν να έρθουν».

Για το αν μπορεί να σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αυτός είναι ο στόχος, είμαι επιθετικός, άρα σαν επιθετικός πρέπει να θέλω να είμαι κοντά στις φάσεις αρχικά και μετά να τις τελειώνω κιόλας».

Για το αν τρόμαξε με τον Ολυμπιακό που είδε απέναντι στην Ατλέτικο: «Όχι, δε με τρόμαξε κι ούτε προκάλεσε σε μένα κάποια ιδιαίτερη έκπληξη η απόδοση του Ολυμπιακού. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο Ολυμπιακός, εγώ πέρυσι είδα κι αρκετά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι, επομένως δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να με ξαφνιάσει. Έχουμε πλήρη επίγνωση με ποια ομάδα έχουμε να παίξουμε, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή και σαν ομάδα συνολικά, αλλά και σ' ατομικό επίπεδο».

Για το τι πρέπει να προσέξει η Βέροια και τι παιχνίδι πρέπει να κάνει: «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα πάρα πολύ συγκεντρωμένο παιχνίδι, πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση, προσοχή και εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι σε όλες τις γραμμές, να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας το παιχνίδι, τον δικό μας τον ρυθμό και μ' αυτόν τον τρόπο να προσπαθήσουμε να φέρουμε βαθμό ή βαθμούς πίσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα