Αύριο θα δοκιμάσει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

Αύριο θα δοκιμάσει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αύριο θα δοκιμάσει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Δημήτρης σαλπιγγίδης αποχώρησε από το παιχνίδι με την Ντινάμο μ’ ένα αιμάτωμα στην κνήμη. Αύριο (20/9) θα εκτιμηθεί η κατάστασή του, αν μπορεί ο Αναστασιάδης να τον υπολογίζει για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Με καλή διάθεση μετά το νικηφόρο ντεμπούτο στους ομίλους του Europa League, αλλά το βλέμμα στραμμένο στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (19.09) .

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μίνσκ έκαναν αποθεραπεία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποχώρησε από το ματς με ένα αιμάτωμα στην κνήμη από χτύπημα αντιπάλου.

Οι Παπαδόπουλος, Μακ – που αγωνίστηκαν από 45 λεπτά – και Περέιρα γυμνάστηκαν πιο χαλαρά κι ο Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους κι ο Χέντβιγκες Μαντούρο, δούλεψαν στην φυσική κατάσταση, με έμφαση στα σπρίντ, και τα τελειώματα, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε διπλό σε μικρό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα