Αύριο θα δοκιμάσει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

Αύριο θα δοκιμάσει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αύριο θα δοκιμάσει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Δημήτρης σαλπιγγίδης αποχώρησε από το παιχνίδι με την Ντινάμο μ’ ένα αιμάτωμα στην κνήμη. Αύριο (20/9) θα εκτιμηθεί η κατάστασή του, αν μπορεί ο Αναστασιάδης να τον υπολογίζει για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Με καλή διάθεση μετά το νικηφόρο ντεμπούτο στους ομίλους του Europa League, αλλά το βλέμμα στραμμένο στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (19.09) .

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μίνσκ έκαναν αποθεραπεία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποχώρησε από το ματς με ένα αιμάτωμα στην κνήμη από χτύπημα αντιπάλου.

Οι Παπαδόπουλος, Μακ – που αγωνίστηκαν από 45 λεπτά – και Περέιρα γυμνάστηκαν πιο χαλαρά κι ο Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους κι ο Χέντβιγκες Μαντούρο, δούλεψαν στην φυσική κατάσταση, με έμφαση στα σπρίντ, και τα τελειώματα, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε διπλό σε μικρό γήπεδο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα