Αμυντικό transition, πορτιέρο και συγκέντρωση!(vid)

Αμυντικό transition, πορτιέρο και συγκέντρωση!(vid)

Νίκος Αθανασίου
Αμυντικό transition, πορτιέρο και συγκέντρωση!(vid)

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει μέσω βίντεο τις ανοιχτές «πληγές» του Παναθηναϊκού στο ανασταλτικό κομμάτι που έχουν κοστίσει στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου!

Ο Παναθηναϊκός εκτός από την δυστοκία του στο επιθετικό κομμάτι, μετά και τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, «πληρώνει» στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν την αμυντική του συμπεριφορά. Σε οκτώ αναμετρήσεις, το «τριφύλλι» έχει δεχθεί εννιά τέρματα. Στην μοναδική αναμέτρηση που κράτησε ανέπαφη την εστία του ήταν στο «Σεσλίν» της Λιέγης ενώ πέντε φορές οι «πράσινοι» βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ.

Το gazzetta.gr αναλύει τις... πληγές του Παναθηναϊκού με τη βοήθεια ενός βίντεο που δείχνει το που ακριβώς «πονάει» αυτή την στιγμή η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το «τριφύλλι» έχει δεχθεί τρία γκολ από λανθασμένο αμυντικό transition. Σε... απλά ελληνικά δεν πρόλαβε να τακτοποιηθεί σωστά στο γήπεδο έπειτα από φάση επίθεσης. Ο Παναθηναϊκός πάντα βάζει ρίσκο στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να αφήνει αρκετούς κενούς χώρους. Κόντρα στην Σταντάρ, στην Ντιναμό και τον Πανιώνιο οι αντίπαλοι «χτύπησαν» στην κόντρα!

Από κει και πέρα, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει θέμα κάτω από τα δοκάρια, με τον Στέφανο Κοτσόλη να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το 0-2 της Ντιναμό και το 0-1 της Μίντιλαντ στην Λεωφόρο, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός πληρώνει και ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του. Όπως για παράδειγμα, το λάθος του Κουτρουμπή στην Μυτιλήνη και την έλλειψη συγκέντρωσης του Τριανταφυλλόπουλου που «χάνει» το μαρκάρισμα του Κώτσιου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ας περάσουμε, όμως, στην εικόνα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα