Ντόπες ενόψει Πλατανιά

Ντόπες ενόψει Πλατανιά

Gazzetta team
Ντόπες ενόψει Πλατανιά

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά την Κυριακή.

Λίγες ώρες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ντιναμό Μόσχας, οι «πράσινοι» την Παρασκευή το πρωί είχαν ραντεβού στο Κορωπί για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πλατανιά την Κυριακή.

Φυσικά το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, καθώς στις τάξεις της ομάδας υπήρχε προβληματισμός για το χαμένο πρώτο ημίχρονο της Πέμπτης, το οποίο ήρθε αμέσως μετά την ήττα από την Καλλονή.

Αντιλαμβανόμενος ο Γιάννης Αναστασίου την απογοήτευση που υπάρχει, αλλά και τους κίνδυνους που κρύβει ενόψει της συνέχειας, προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των «πράσινων» εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης τώρα, όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ντιναμό Μόσχας έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν το πρόγραμμά τους με το καθιερωμένο ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα.

Σπυρόπους και Μπεργκ συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα