'Ετοιμος για την Ξάνθη ο Λεβαδειακός

'Ετοιμος για την Ξάνθη ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
'Ετοιμος για την Ξάνθη ο Λεβαδειακός

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ξάνθη ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής (19/9) ο Λεβαδειακός.

Αμέσως μετά το σημερινό πρόγραμμα, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό έμειναν εκτός οι Μάγκας και Αρμίτσε, ενώ επανήλθαν οι Κονέ και Παππάς. Δεν υπολογίζονται ακόμα οι Σηφάκης, Σοτέλο και Σάντσες.

Η αποστολή: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Tομάς, Πιντέρ, Σκέμπης, Κώτσιος, Πρόγιτς, Γεωργιάδης, Βούκτσεβιτς Γκόμες, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Παππάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Μπορνταγκαράι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα