Χωρίς Αγκουαζί στην Κρήτη

Χωρίς Αγκουαζί στην Κρήτη

Μάκης Σταθάτος
Χωρίς Αγκουαζί στην Κρήτη

bet365

Με μοναδικό απόντα τον ανέτοιμο Λοράν Αγκουαζί θα ταξιδέψει η αποστολή του Ατρομήτου για την Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αλγερινός μέσος μπήκε την Τετάρτη (17/9) στις προπονήσεις και όπως ήταν φυσικό έμεινε εκτός αποστολής. Υπολογίζεται ότι σε 10 μέρες περίπου θα είναι σε θέση να προσφέρει στην ομάδα του Περιστερίου. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν αυτό του Μπρίτο και θα έχει στη διάθεσή του όλα τους παίκτες του.

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη. Πρόκειται για τους Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Νάστο, Κοντοέ, Κούρο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Δημούτσο, Γκαρσία, Μπάλλα, Φάμπιο, Καραμάνο, Γεωργίου, Ούμπιδες, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Τάτο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για το Ηράκλειο και θα την συνοδέψει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός.

Παπασπύρος και Λημνιός θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ20 η οποία αύριο στις 12.00 θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της.

*Η ομάδα Κ17 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στη Λέσβο την Καλλονή με στόχο τη δεύτερη νίκη της. Η ομάδα Κ15 θα δώσει αύριο (Σάββατο) φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Νταμάρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα