Ζουράβελ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα σήμερα»

Απόστολος Παγώνης
Ζουράβελ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα σήμερα»

bet365

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο τεχνικός της Ντινάμο Μινσκ Βλάντιμιρ Ζουράβελ επισημαίνοντας πως σήμερα όλοι πήραν ένα σκληρό μάθημα.

Ο τεχνικός των Λευκορώσων μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και δεχθήκαμε πολύ νωρίς γκολ. Τα περισσότερα γκολ που δεχθήκαμε ήταν φθηνά, σε έξι τελικές δεχθήκαμε πέντε γκολ. Κάναμε πολλά λάθη, δεχθήκαμε αυτογκόλ. Στο πρωτάθλημά μας δεν κάνουμε τέτοια λάθη, αλλά στο Europa League τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πήραμε ένα πολύ σκληρό μάθημα σήμερα».

Για το αν μετάνιωσε που δεν έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς: «Τα λάθη μας ήταν ατομικά. Και πέντε παίκτες να είχαμε στην άμυνα δεν θα άλλαζε κάτι».

Για το αν επηρέασε η ατμόσφαιρα του γηπέδου την εικόνα της ομάδας του: «Δε νομίζω, προετοιμαστήκαμε για τέτοια ατμόσφαιρα και εκεί κάτω δεν ακούγεται τόσο πολύ ο κόσμος. Δεν ήμασταν επιθετικοί και μας στοίχισαν τα γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος απ’ ότι περίμενε: «Έπαιξε καλύτερα απ` ότι είχαμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαν καλή κατοχή της μπάλας και εκεί εμείς υστερήσαμε, ενώ τους βοήθησε και το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα είναι ομάδες που παίζουν συχνά στην Ευρώπη και είναι φαβορί για την πρόκριση. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, θα τα πούμε στο Μινσκ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα