Στο... χαλαρό η Φιορεντίνα! (vid)

Gazzetta team
Στο... χαλαρό η Φιορεντίνα! (vid)

bet365

Πάρτι στην Τούμπα, αλλά και στο Αρτέμιο Φράνκι, με τη Φιορεντίνα να επικρατεί εύκολα της Γκινγκάμπ με 3-0. Με δέκα τελείωσαν οι Γάλλοι.

Η Φιορεντίνα μπήκε με το δεξί στον όμιλο, επικράτησε 3-0 της Γκινγκάμπ και έδειξε με το... καλημέρα πως είναι από τα αφεντικά του ομίλου. Παράλληλα, φανέρωσε και πολλές από τις αμυντικές αδυναμίες των Γάλλων, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευθεί ο ΠΑΟΚ και να πάρει το δεύτερο εισιτήριο.

Μπορεί η νίκη να ήταν ο βασικός στόχος, ωστόσο ο Μοντέλα είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέα πρόσωπα. Ετσι, ο Ταταρουσάνου κάτω από τα γκολπόστ και ο Μπασάντα στην άμυνα έκαναν το ντεμπούτο τους. Οι «Βιόλα» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πίεσαν τους Γάλλους και με κινητήριο μοχλό τον Κουαδράδο τους έβαλαν πολύ δύσκολα. Ο Γκόμες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, ο Κολομβιανός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Λαβέκ, αλλά το γκολ ήρθε από άλλον. Στο 34' ο Βάργκας νίκησε στον αέρα τον Σανκό και με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σαμασα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους Γάλλους στο 38' όταν ο Ντιαλό αντίκρισε την κίοκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η Φιορεντίνα είχε το πάνω χέρι και στο β' μέρος, έχασε ευκαιρίες με Γκόμες, Βαλέρο, αλλά και τον Ταταρουσάνου να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 65' όταν νίκησε τον Μπεβό. Οι «Βιόλα» δεν δέχθηκαν γκολ και στο επόμενο λεπτό «κλείδωσαν» τη νίκη με τέρμα του Κουαδράδο. Στο 88' ήρθε το τρίτο γκολ, ιδανικό ντεμπούτο του Ρίτσαρντς, ο οποίος έκανε την ασίστ στον Μπερναρντέσκι και ο 20χρονος διεθνής πέτυχε το 3-0.

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Μπασάντα, Σάβιτς (56' Ρίτσαρντς), Πασκουάλ, Κούρτιτς, , Πιζάρο, Βαλέρο (46' Μπαντέλι), Κουαδράδο (71' Μπερναρντέσκι), Γκόμες, Βάργκας.

Γκινγκάμπ: Σαμασα, Σανκό, Κερμπράτ, Ανγκουα, Λεβέκ, Πιέντ (61' Ζιρές), Ντιαλό, Ματίς, Μποβέ, Μαρβό (52' Γιαταμπαρέ), Μαντάν (71' Ντουνιάμα)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα