Τσερτσέσοβ: «Ήμασταν έτοιμοι»

Νίκος Αθανασίου
Τσερτσέσοβ: «Ήμασταν έτοιμοι»

bet365

Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ τόνισε πως η Ντιναμό είχε μελετήσει τα πάντα και ήταν απόλυτα έτοιμη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Ήμασταν πολύ έτοιμοι ως προς την τακτική που έπρεπε να εφαρμόσουμε. Κοντρολάραμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, είχαμε δοκάρι και κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αδρανήσαμε και έχασε και ο Παναθηναϊκός ευκαιρίες. Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο και κάπως έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την επιλογή του Γκαμπούλοφ: ««Κοιτάζουμε όλους τους παίκτες μας, όχι μόνο τους τερματοφύλακες. Η παύση έκανε καλό στον Γκαμπούλοβ. Ο Μπερεζόβσκι τον αντικατέστησε επάξια. Όμως και το γεγονός με το ρωσικό διαβατήριο δεν έχει αλλάξει. Ειδικά μετά τους τραυματισμούς του Ζιρκόβ και του Ντενίσοβ. Αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα και στην Αγία Πετρούπολη, όταν δεν μας έφτασαν οι αναπληρωματικοί για να κοντρολάρουμε την κατάσταση. Ο Γκαμπούλοβ συνήλθε, δούλεψε στις προπονήσεις και βρήκε τον εαυτό του».

Για τη χρησιμοποίηση του Μανόλεφ και την εμφάνιση του Μπίντερ: «Δε θα σχολιάσω τις ατομικές επιδόσεις. Κάποιοι παίζουν καλύτερα, κάποιοι χειρότερα. Αν το παρατηρήσατε ο Μπίτνερ είχε προστατευτικό επίδεσμο στο πόδι του. Και σε όλο το παιχνίδι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Συνέχισε το βιολί του».

Για το αν επηρέασαν οι απουσίες: «Έχουμε, πλέον, συνηθίσει να μας λείπουν βασικοί παίκτες. Σε αυτό το ματς, έπαιξαν εκείνοι που ήταν διαθέσιμοι. Αντικατέστησαν καλά αυτούς που δεν μπορούσαν να παίξουν. Αυτόν που είναι από τους κορυφαίους. Αν κάποιος βρεθεί εκτός, θα πρέπει να είμαστε ομάδα. Παρεμπιπτόντως, έλειπαν και οι Ζιρκόβ και Κοζλόβ. Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Τα είχαμε υπολογίσει όλα εκ των προτέρων, ιδιαίτερα όταν εμφανίστηκαν προβλήματα με τους παίκτες μας».

Για το αν θεωρεί ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο το χρονικό σημείο των δύο γκολ: «Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία πότε μπαίνουν τα γκολ. Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση ότι βάλαμε πριν και μετά το ημίχρονο. Μετά το 2-0 ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία του αγώνα, αλλά μετά το γκολ τους, τους αφαιρέσαμε αυτό το πλεονέκτημα που είχαν λόγω ψυχολογίας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα