Δώνης: «Δεν άκουσα τον Πέτριτς»

Νίκος Ρόλλας
Δώνης: «Δεν άκουσα τον Πέτριτς»

bet365

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε για τη φάση που δεν άφησε την μπάλα στον Πέτριτς, τονίζοντας πως δεν άκουσε καθόλου τον Κροάτη...

Ίσως η φάση που στέρησε από τον Παναθηναϊκό κάτι περισσότερο από την ήττα κόντρα στη Ντιναμό, ήταν αυτή με τον Δώνη να μην αφήνει στον Πέτριτς να πάρει μόνος του την κεφαλιά στη μικρή περιοχή... Γι' αυτή τη φάση μίλησε ο νεαρός μέσος, τονίζοντας πως είπε και στον ίδιο τον Κροάτη πως δεν τον άκουσε καθόλου...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι κακό αυτό που συμβαίνει, που δεχόμαστε πρώτοι γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για ακόμα μια φορά χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, δεν είναι δυνατόν μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να πετάει συνέχεια το πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι η Ντιναμό είναι μια δυνατή ομάδα και θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μετά το 2-0 έπρεπε να ανοιχτούμε, το κάναμε αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση».

Για την φάση που δεν άφησε την μπάλα στον Πέτριτς: «Δεν τον άκουσα καθόλου, αυτό συζητήσαμε και στα αποδυτήρια και του είπα ότι δεν τον άκουσα καθόλου».

Από την πλευρά του ο Τάσος Λαγός τόνισε:

«Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Τακτικά σταθήκαμε καλά, δεν ρισκάραμε από την αρχή γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να σε σκοτώσει, καμία φορά όμως οι λεπτομέριες κάνουν την διαφορά και κάποιες από αυτές όπως τα χρονικά σημεία που δεχτήκαμε τα γκολ έκριναν το παιχνίδι. Είχαμε καλή αντίδραση μετά το 0-2, είχαμε ευκαιρίες και για ισοφάριση, παλέψαμε μέχρι τέλους και όπως μέχρι τέλους θα παλέψουμε για την πρόκριση σε όλα τα ματς».

Για το γεγονός πως η ομάδα δέχεται συνέχεια πρώτη γκολ: «Κανείς δεν το θέλει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήμασταν συγκεντρωμένοι, ίσως τους φοβηθήκαμε λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε σε αυτά τα ματς πρέπει να σέβεσαι αλλά όχι να φοβάσαι. Αυτή είναι καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να διαχειριστούν καλά το παιχνίδι».

Για τη φάση του πρώτου γκολ: «Θέλω να ξαναδώ τη φάση στη τηλεόραση για να δω τι έγινε, γενικότερα δεν υπήρξσαν καλά μαρκαρίσματα είναι και αυτό μέσα στις λεπτομέρειες που λέγαμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα