Παρτιζάν Βελιγραδίου - Τότεναμ 0-0

Gazzetta team
Παρτιζάν Βελιγραδίου - Τότεναμ 0-0

bet365

Την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης έπαιρνε ισοπαλία από την Μπεσίκτας, Παρτιζάν και Τότεναμ έμεναν στο 0-0 στο Βελιγράδι.

Η Τότεναμ μπήκε δυνατά στον αγώνα και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Κέιν αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Αγγλοι είχαν την υπεροχή και ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, διάστημα πάντως στο οποίο δεν υπήρξαν άλλες μεγάλες φάσεις πλην του δοκαριού. Η Παρτιζάν, πάντως, θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Πάντιτς μετά το λάθος του Φάτζιο αλλά ο Σέρβος δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την Τότεναμ να έχει μια ανούσια υπεροχή και με την Παρτιζάν να ρισκάρει περισσότερο προς το τελευταίο 15λεπτο, δημιουργώντας και μια-δυο επικίνδυνες φάσεις με τους Πάντιτς και Ιλιτς. Παρά τις προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, όμως, γκολ δεν μπήκε και το 0-0 αφήνει ακόμη πιο ανοιχτά τα πράγματα στον όμιλο αφού και οι τέσσερις ομάδες έχουν από ένα βαθμό μετά την 1η αγωνιστική.

Παρτιζάν (Μάρκο Νίκολιτς): Λούκατς, Βολκόφ (Πέτροβιτς 54'), Βουλίσεβιτς, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς (Μάρκοβιτς 68'), Ιλιτς, Γκριμπιτς, Ντρίνσιτς, Σ.Ίλιτς, Πάντιτς, Λάζοβιτς.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Βερτόγχεν, Νόουτον, Φάτσιο, Ντέιβις, Λένον, Παουλίνιο (Σολδάδο 60'), Τάουνσεντ (Λαμέλα 59'), Σταμπουλί (Καπουέ 72'), Μπενταλέμπ, Κέιν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα