Παπαγεωργίου: «Δεν ξεπουλάω τον Άρη»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Δεν ξεπουλάω τον Άρη»

bet365

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη μίλησε για την διαμάχη του με τον Γιώργο Γαλανό, τονίζοντας πως δεν ξεπουλά τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Libero 107,4:

Για την σχέση του με τον κ. Γαλανό: «Από την πρώτη μέρα είχαμε εντελώς διαφορετική νοοτροπία με τον κ. Γαλανό. Είπαμε πως για να παραχωρηθεί η ομάδα σε αυτόν θα πρέπει να υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας. Χθες έγινε το προσχέδιο του μνημονίου το οποίο φυσικά επιδέχεται διορθώσεις. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε πολλές και μεγάλες αντιρρήσεις και φώναζε πως δεν το υπέγραφε με τίποτα. Γι’ αυτό και με δική μου πρωτοβουλία κανονίστηκε ραντεβού σήμερα λίγο μετά τις τρεις στα γραφεία. Στο ραντεβού αυτό ήταν και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ κ. Φωτιάδης όπως και εκπρόσωποι των Συνδέσμων. Στόχος του ραντεβού ήταν να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μας και να βρεθεί μια λύση για το καλό του Συλλόγου. Από τη δική μου πλευρά υπήρχε όλη η προδιάθεση να ξεπεράσω τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν στα ΜΜΕ. Από την άλλη πλευρά όμως δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. Με το που μπήκε στα γραφεία ο κ. Γαλανός άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Μίλησε απαξιωτικά για τον Σύλλογο και για μένα και σηκώθηκε και έφυγε. Περίπου 10 λεπτά κράτησε το ραντεβού στο οποίο ανέφερε πως θέλει να πάρει στα χέρια του και τον ΑΣ. Το θέμα είναι πως ο ίδιος δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος πουθενά. Η… εισβολή του κ. Γαλανού κάθε άλλο παρά έδειξε πως θέλει να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν».

Για το αν έχει προδιάθεση να συζητήσει εκ νέου με τον κ. Γαλανό: «Παρά τα όσα αρνητικά συνέβησαν είμαι εδώ για να συζητήσω το οτιδήποτε που μπορεί να φέρει λύση στην ομάδα. Δεν έχω αναφορά παραίτησης του από τον Άρη. Δέκα Έχω τεράστιες αντοχές. Η παραίτηση μπορεί να θεωρηθεί και σαν εκβιασμός. Μου το έχει ξανά πει. Προσπερνώντας ότι έχει συμβεί όχι για λόγους ότι δεν έχει εναλλακτική μπορεί να γίνει μια τελευταία προσπάθεια με ξεκάθαρους όρους. Είμαι εδώ να έρθει να συζητήσουμε αλλά όχι με φωνές και βρισιές. Αν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις καλώς τις έχει λάβει. Για οποιαδήποτε διόρθωση στο μνημόνιο είμαι ανοιχτός. Πρέπει να τηρήσουμε και κάποια πράγματα, κάποια προσχήματα. Δεν ξεπουλάω τον Άρη. Δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα αυτό. Δεν μπορώ να δώσω αυτό το τεράστιο σωματείο για ένα κομμάτι ψωμί. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι ο θεματοφύλακας του Συλλόγου οφείλω στο όνομά μου και σε όλους να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα του. Όσο θα είμαι όρθιος δεν μπορώ να παραδώσω τα κλειδιά του Συλλόγου τόσο εύκολα».

Αν έχει σκεφτεί να παραιτηθεί: «Αυτό είναι δική μου προσωπική υπόθεση. Ο κ. Γαλανός από την πρώτη μέρα έχει θέσει ξεκάθαρα ότι θέλει τον ΑΣ. Έχει δελεάσει με διάφορους τρόπους ανθρώπους από το 15αμελές του Ερασιτέχνη. Ούτε αρχομανής είμαι ούτε καρεκλοκένταυρος. Όταν ο κόσμος θελήσει να φύγω, φεύγω την επόμενη μέρα. Μέσα στην τρικυμιά που περνάω από την πρώτη μέρα προσπαθώ να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Προσπαθώ να βρω λύσεις. Προσπαθώ να λύσω τα προβλήματα όσο γίνεται πιο ψύχραιμα. Θα κάνουμε και συνέντευξη τύπου την άλλη βδομάδα για να πούμε πολλά. Ο πόλεμος που δέχομαι εδώ και καιρό είναι κάτι το εφιαλτικό. Πολλές δυνάμεις μέσα από τον ΑΡΗ παλεύουν ώστε να αποχωρήσω για να επανέλθει ο ΑΡΗΣ σε καθεστώς ανομίας. ΥΗ αρρώστια στον ΑΡΗ είναι πολύ μεγάλη, έχει προχωρήσει απίστευτα».

Για τις επαφές που είχε με τους Ισπανούς: «Είχα μια επαφή στην Αθήνα και είχα και την εξουσιοδότηση του κ. Γαλανού να κάνω επαφές αν βρεθεί ένα βουνό όπως το χαρακτήρισε. Είχε πει χαρακτηριστικά πως θα σηκωθώ και θα φύγω αν έρθει κάποιο… βουνό. Έτσι λοιπόν διερευνώ οποιοδήποτε ενδιαφέρον υπάρξει. Τόσο καιρό προσπαθώ να διαμορφώσω ήρεμο και ελκυστικό περιβάλλον για οποιονδήποτε επιχειρηματία θέλει να εμπλακεί. Το μοναδικό λάθος ήταν οι φωτογραφίες που βγήκαν. Έκαναν το ραντεβού μαζί τους για να δω πόσο αξιόπιστοι είναι. Ζήτησα ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητής για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας (300-400 χιλιάδες ευρώ) και εγγυήσεις για το μετά για τα 4 εκατομμύρια ευρώ που λέγανε ότι θα βάλουν».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα