Θλάση για Ντοσεβί

Θλάση για Ντοσεβί

Δημήτρης Τομαράς
Θλάση για Ντοσεβί

bet365

Ραντεβού με την... ατυχία είχε ο Ματιέ Ντοσεβί που υπέστη θλάση και χάνει όπως όλα δείχνουν το ματς με την Βέροια. Εκτός για το ματς αυτό θα είναι ο Λεάντρο Σαλίνο.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Καραϊσκάκη. Όσοι αγωνίστηκαν στην μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, είτε σε όλο το ματς είτε σε μέρος αυτού, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις ελέγχου της μπάλας και τεχνικής, ενώ στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν άμυνα-επίθεση τρεις εναντίον δύο. Τέλος, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε και στο περιθώριο της προπόνησης ο Ματιέ Ντοσεβί (σ.σ. και που είχε από χθες) αποδείχθηκαν σοβαρές, καθώς έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά. Η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Θα χάσει το ματς με την Βέροια αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί από τον Ολυμπιακό το πότε θα γυρίσει. Ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο είχε και έχει ακόμα και ο Σαλίνο που έκανε θεραπεία.

Και ο Βραζιλιάνος που εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού τέθηκε off από το παιχνίδι με την Ατλέτικο πρόκειται να είναι εκτός πλάνων από την αναμέτρηση με την Βέροια. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 στο Ρέντη. Ακολούθως θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας για το ματς με την ομάδα της Ημαθίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα