To... μήνυμα Μίτσελ για Βέροια

Δημήτρης Τομαράς
To... μήνυμα Μίτσελ για Βέροια

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εν μέσω της φωτογράφησης της ομάδας με την Brook Brothers δεν παρέλειψε να στείλει το... μήνυμά του για την συνέχεια.

«Σήμερα όλοι μαζί στην Brooks Brothers φωτογράφιση. Το Σάββατο αλλάζουμε στολή, αλλά δεν αλλάζουμε το μυαλό μας!», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Ισπανός προπονητής θυμίζοντας προς τους παίκτες του πως η δουλειά και η προσπάθεια συνεχίζεται. Άλλωστε μετά την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκαθάρισε προς τους παίκτες του ότι δεν πρέπει να μείνουν με τίποτα σε αυτό το αποτέλεσμα αλλά να προχωρήσουν δυναμικά για την συνέχεια.

Κατά τα άλλα για την 3η χρονιά, συνεχίζεται με επιτυχία η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Brooks Brothers, η οποία είναι και για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο επίσημος προμηθευτής πολιτικής ενδυμασίας της ομάδας. Η ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας, επισφραγίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση / φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ και της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της Brooks Brothers, Kώστας Τσουβελεκάκης, συνεχάρη την ομάδα για την μεγάλη επιτυχία της με την Ατλέτικο και επεσήμανε ότι «η Brooks Brothers παραδοσιακά -εδώ και δύο σχεδόν αιώνες- ντύνει αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή». Τέλος, ευχήθηκε μια επιτυχημένη πορεία και φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ευχαρίστησε την Brooks Brothers για την συνεργασία και τη συμβολή της στην άψογη εικόνα της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα