Θρήνος για Χούσιν

Γιώργος Καραμάνος
Θρήνος για Χούσιν

bet365

Πένθος σε Ουκρανία και Ντιναμό Κίεβου από τον θάνατο του 41χρονου παλαίμαχου μέσου, Αντρέι Χούσιν. που έπεσε σε αγώνα μηχανών.

Θεωρείται από τους καλύτερους Ουκρανούς ποδοσφαιριστές της σύγχρονης εποχής. Ο Αντρέι Χούσιν που έκανε σημαντικά πράγματα με Ντιναμό Κιέβου και την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 41 ετών μετά από πέσιμο σε αγώνα με μηχανές. Ο Χούσιν κατέκτησε με τη Ντιναμό (1993-2005) επτά πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα και έφτασε ακόμα και στα ημιτελικά του Champions League το 1999.

Επίσης ήταν ο βασικός αμυντικός μέσος της Ουκρανίας (71 συμμ./ 9 γκολ) που στο παρθενικό Μουντιάλ της, εκείνο του 2006, έφτασε μέχρι τους «16». Μάλιστα ήταν ο σκόρερ της στη νίκη επί της Ελλάδας (1-0) στο «Καραϊσκάκης» τον Ιούνιο του 2005, σημειώνοντας στο 81ο λεπτό το γκολ που ουσιαστικά σήμανε τον αποκλεισμό της δικής μας Εθνικής από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα